Valitse sivu
Valkoinen OnniBus logo ja Onni Hirvi liikemerkki.

Ruka on lumivarma hiihtokeskus, joka tarjoaa seikkailua vuoden ympäri

Rukalla on noussut Euroopan lumivarmimpien laskettelukeskusten joukkoon tarjoamalla upeita laskettelumahdollisuuksia yli 200 päivänä vuodessa. Suomen itärajalla sijaitseva Ruka ei ole pelkästään laskettelijoiden suosiossa, vaan se houkuttelee myös monipuolisuudellaan ja aktiviteeteillaan.

Monipuoliset laskettelumahdollisuudet

Rukalla on tarjolla peräti 41 rinnettä, mikä tarkoittaa, että jokaiselle löytyy varmasti sopivia haasteita, oli sitten vasta-alkaja tai kokenut laskettelija. Keskuksen maine lumivarmuudestaan tekee siitä houkuttelevan kohteen niin kotimaanmatkailijoille kuin kansainvälisillekin vieraille.

Aktiviteetit ympäri vuoden

Rukan vetovoima ei rajoitu pelkästään talviseen lasketteluun. Kesäisin alue tarjoaa mahdollisuuden kokea jännittäviä aktiviteetteja, kuten koskenlaskua tai hurjia kesäkelkkaratoja. Yksi ainutlaatuinen kokemus on Rukan kesäyöt, jolloin aurinko ei laske ollenkaan, antaen mahdollisuuden nauttia valoisasta yöttömästä yöstä.

Talvella Rukalla voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä, kuten ice kartingia lumisissa maisemissa. Koko perheen aktiviteetit, kuten pulkkamäet ja lumikenkäily, tekevät Rukasta ihanteellisen lomakohteen kaikille.

Karhunkierros – vaellusreitti luonnonhelmassa

Ruka tunnetaan myös upeasta Karhunkierroksestaan, joka tarjoaa 80 kilometrin mittaisen vaellusreitin läpi Oulangan kansallispuiston. Reitti kulkee upeissa maisemissa, tarjoten mahdollisuuden kokea Suomen luonnon kauneus. Jos 80 kilometriä tuntuu liian pitkältä, voi valita Pienen Karhunkierroksen, 12 kilometrin mittaisen vaihtoehdon.

Helppo saavutettavuus OnniBus MEGA -linjalla

Rukalle matkustaminen on tehty helpoksi OnniBus MEGA M5-SKI -linjan avulla, joka kulkee Helsingistä tai Mikkelistä. Tämä tuo lasketteluparatiisin ulottuville kaikille, jotka haluavat kokea Suomen lumiset maisemat ja nauttia monipuolisista aktiviteeteista vuoden ympäri.

Ruka on siis paitsi laskettelijan unelmakohde, myös monipuolinen lomakeskus, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin aktiivilomailijoille kuin luonnonkauneudesta nauttijoille.